Hvem skriver

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske og har haft heste siden jeg var barn. Meget tidligt begyndte jeg at interessere mig for ALT der havde med heste at gøre. Nu er jeg jo født inden internettet for alvor trådte i kraft og derfor måtte jeg suge viden til mig fra faglitteratur. Jeg har læst og læst og gør det stadig. Vi holder flere magasiner, også udenlandske, og så findes der jo alt på nettet. Masser af fagligt stof og videnskabelige undersøgelser. Nørdet vil nogen nok mene, men jeg kan blive ved.
Det var tidligere springning der interesserede mig, men siden hen kom også interessen for avl af springheste. For 3-4 år siden sadlede jeg om og begyndte at fordybe mig i dressuren.

I årenes løb har jeg tilredet og klargjort hopper til kåring, egnethedstest, championater, eliteskue og auktioner samt opnået placeringer i MA-springning på landsplan. Som springrytter har jeg redet heste i Herning, DSA-finaler og Mesterskaber. Jeg har derfor masser af stævneerfaring og en af mine stærke sider er gode nerver og overblik inde på banen.
Jeg arbejder som foderkonsulent for EquiFirst og elsker simpelthen det job og alt hvad der følger med. Jeg er ansat i et godt firma, arbejder med seriøse produkter, har super gode og dygtige kollegaer og så får jeg lov at møde en masse herlige hestefolk, nørde i hestefoder og management. Det er lige mig!

I fritiden er det arbejdet med dressurhestene jeg brænder for og jeg slider i det for at blive en dygtig, kompetent og seriøs dressurrytter.
Ved min side har jeg verdens bedste træner, som heldigvis også er min mand, Jørgen Hvenegaard.
Vi driver en uddannelses stald for dressurheste og Jørgen underviser mange dygtige ryttere. Det giver mig  inspiration og et kæmpe netværk.

Hjemme på vores lille gård, Lajgården, har vi to avlshopper og opdræt. Det er vores hobby og vi hygger os med det.
Bruger vinteren til at studere hingste, ser forventningsfuldt frem til næste generation af føl og nyder dem hele sommeren på markerne lige uden foran vinduerne.

Jeg har to skønne børn, Lisa på 13 år der også er rytter og Jeppe på 10 år der er fodbolddreng.
To store schæfere vogter mit guld – familien og hestene.

Hvis I har lyst kan I læse mere om os og alle hestene på: http://www.lajgaarden.dk