Overvågning af stalden – nemt og gratis!

Overvågning af stalden – nemt og gratis!

maj 15, 2019 0 Af Karina Josefsen

Jeg kommer lige til at dele et hurtigt tip med jer.

Jeg har et kamera oppe under loftet i stalden som vi bruger til overvågning af hopperne. Det er efterhånden mange år gammelt og billedkvaliteten er ikke i top.
Efter et tip på FB har jeg afprøvet den App der hedder Alfred Home Security. Det er altså smart!


Det kræver blot en ekstra mobiltelefon og vi er så heldige at vores Wifi lige præcis kan nå over i stalden, så det en super let.

Man installerer App´en på den telefon der skal fungere som kamera. Logger ind med en googlekonto og følger instruktionen for installation af kamera. Det tager 2 min. og er super nemt.

Bagefter installerer du samme App på den (eller de) telefoner der skal modtage optagelserne. Log ind med samme googlekonto og vupti – så er du forbundet.

Nu kan du følge med selvom du er på job eller andet sted. Der kan tilsluttes flere telefoner som modtagere, der kræver blot at man bruger den samme google konto.

Telefonen der fungerer som kamera skal være tilsluttet strøm og vi har trukket en ledning hen over boksene. Det er blevet lidt la-la for jeg fik den her idé en aften og det med højder er ikke lige mig. Jeg måtte have Jørgen jaget op på en stige. Vi har ikke lavet den flotteste installation men det virker og nu hvor vi har afprøvet det, er vi klar på at trække ledninger og stikdåser til noget mere permanent. Kameraet er også tapet op med pakketape – det kan nok gøres lidt bedre men det holder.


Sådan ser det ud hjemme hos os. Vi har hængt telefonen, der fungerer som kamera, op i loftet ca. midt over boksen.

Jeg tror vi kommer til at bruge den her løsning i mange situationer. Man kan også bruge den i traileren, men selvfølgelig kun så længe der er strøm på telefonen.
I lørdags kørte vi to 1-års hopper ud på græs.  En køretur på 1 time og havde jeg kendt det her system, så havde vi tapet en telefon op omme i traileren. Det gik nu godt alt sammen og de kom godt frem.

Hvis I er nysgerrige på hvad det er for føl vi venter, så kan I læse om det i dette INDLÆG.